Houten deur kopen in Hilversum

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Dronten treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Nabij Hilversum vindt u Belisol Dronten

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Dronten.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Dronten

In de omgeving van Hilversum vindt u Belisol Dronten.

De specialisten van Belisol Dronten vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 9 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0321 38 28 56.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Dronten? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Dronten de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Hilversum op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Dronten vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Dronten verwelkomt u graag in de showroom.

Komt u binnenkort bij Belisol Dronten langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!