Aluminium kozijnen in Hilversum

De keuze voor een kozijn is niet eenvoudig. Ieder type kozijn heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium kozijnen zich door de lange levensduur. Bij Belisol Dronten is ieder project maatwerk.

In de buurt van Hilversum vindt u Belisol Dronten

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium kozijnen zijn er voor ieder type woning. Aluminium kozijnen komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Dronten.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.

Belisol Dronten

In de buurt van Hilversum vindt u Belisol Dronten.

De vestiging van Belisol in Dronten heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Dronten is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: De Ee 9 in Dronten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0321 38 28 56.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Hilversum. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Steven uit Dronten: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer informatie over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Neem een kijkje bij Belisol Dronten.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Dronten. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!