Houten kozijnen Hilversum

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Dronten. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Hilversum vindt u Belisol Dronten

Een houten kozijnen is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel soorten en is eenvoudig te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Dronten te kiezen.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte afstand van Hilversum.

Eigenaar Allard Veringa van Belisol in Dronten helpt u graag met de juiste begeleiding. De showroom van Belisol Dronten is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is De Ee 9 in Dronten. Deze locatie biedt volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 0321 38 28 56.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Hilversum. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Hilversum. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Belisol Dronten nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!