Kunststof deuren in Hilversum

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Dronten geeft u graag advies.

In de buurt van Hilversum vindt u Belisol Dronten

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof deur? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof deuren van Belisol Dronten u kunnen overtuigen.

  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.

Belisol Dronten

Belisol Dronten ligt vlakbij Hilversum.

Eigenaar Allard Veringa geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Dronten, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is De Ee 9 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 0321 38 28 56.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Dronten. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Christien uit Hilversum: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Karin uit Hilversum: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Kom langs in de showroom van Belisol Dronten.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Allard Veringa van Belisol Dronten. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk advies, want ieder project is maatwerk. U bent van harte welkom!