Schuifpui kopen in Hilversum

Denkt u erover een schuifpui aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Dronten geeft u graag advies bij uw keuze, omdat wij waarde hechten aan goede begeleiding.

Vlakbij Hilversum vindt u Belisol Dronten

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, schuifpuien zijn er voor ieder type woning. De schuifpui komt in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een schuifpui naar wens.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor een schuifpui te kiezen. Belisol Dronten vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van de schuifpui.

  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt in de buurt van Hilversum.

Deze showroom heeft een uitgebreid gamma deuren, kozijnen en schuifpuien. De specialisten helpen u graag met advies op maat. Belisol Dronten is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: De Ee 9 in Dronten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de gecertificeerde vakmensen van Belisol via 0321 38 28 56.

Referenties

Belisol in Dronten garandeert u van een optimale plaatsing. Onze schuifpuien worden stuk voor stuk gezet door experts. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Dronten. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Hilversum. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer weten over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Dronten. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!