Kunststof kozijnen Hilversum

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Dronten. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

In de buurt van Hilversum vindt u Belisol Dronten

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Dronten te kiezen.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Dronten

Nabij Hilversum vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Eigenaar Allard Veringa geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Dronten, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is De Ee 9 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 0321 38 28 56.

Ervaringen van klanten

Belisol Dronten plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Dronten. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Hilversum. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Dronten.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!