Kunststof kozijnen Swifterbant

De keuze voor een kozijn is geen makkelijke. Ieder type kozijn heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Dronten kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van kunststof kozijnen.

Nabij Swifterbant vindt u Belisol Dronten

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te kiezen. Belisol Dronten vertelt u graag meer over de voordelen van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Dronten

In de contreien van Swifterbant vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Belisol Dronten heeft een omvangrijke showroom met een brede collectie kunststof kozijnen. Eigenaar Allard Veringa geeft u graag een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: De Ee 14, Dronten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 0321 38 28 61.

Referenties

Bij Belisol Dronten hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Dronten. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Dronten. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Dronten achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Belisol Dronten nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!