Schuifpui Swifterbant

Schuifpuien geven uw woning een extra dimensie. Belisol Dronten heeft een uitgebreide showroom en kennis van schuifpuien. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Swifterbant vindt u Belisol Dronten

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Dronten de juiste keus is.

  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.

Belisol Dronten

In de contreien van Swifterbant vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Belisol in Dronten is makkelijk aan te rijden. Deze showroom heeft een uitgebreide keuze in schuifpuien. De verkopers geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Dronten is De Ee 14 in Dronten. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de vakmensen? Dan kan dat via het nummer 0321 38 28 61.

Ervaringen van klanten

Belisol Dronten heeft schuifpuien geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Dronten. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Dianca uit Swifterbant: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u meer weten over Belisol Dronten? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde schuifpuien.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Dronten.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een expert van Belisol Dronten. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!