Houten deuren in Swifterbant

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Dronten is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

Vlakbij Swifterbant vindt u Belisol Dronten

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Dronten vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Dronten

Belisol Dronten ligt op korte rijafstand van Swifterbant.

De vestiging van Belisol in Dronten beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Swifterbant. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op De Ee 14, Dronten. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 0321 38 28 61.

Referenties

Bij Belisol Dronten hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten deur van Belisol.

Dennis uit Dronten: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Swifterbant op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!