Houten kozijnen in Swifterbant

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Vlakbij Swifterbant vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Dronten.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte afstand van Swifterbant.

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Dronten bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op De Ee 14 in Dronten. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 0321 38 28 61. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Dronten hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Swifterbant op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Swifterbant. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u bij Belisol Dronten?

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Dronten. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!