Schuifpui Huizen

De keuze voor een schuifpui van Belisol Dronten is een verstandige keuze. Bij oplevering volgt altijd een kwaliteitscontrole.

Vlakbij Huizen vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een schuifpui zijn eindeloos. Kies voor een slank en klassiek profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële look.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Belisol Dronten geeft u drie redenen waarom een schuifpui een ideale oplossing is. Lees hier over de voordelen.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt vlakbij Huizen.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Allard Veringa voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op De Ee 11, Dronten. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0321 38 28 58.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een schuifpui, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Dronten helpt u graag door middel van de juiste begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de schuifpuien van Belisol.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Dronten. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Huizen. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Dronten beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol schuifpuien.

Neem een kijkje bij Belisol Dronten.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!