Houten deuren in Huizen

Kiest u voor een houten deur? Bij Belisol Dronten helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze houten deuren altijd geplaatst door specialisten.

In de buurt van Huizen vindt u Belisol Dronten

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Dronten.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Dronten

In de contreien van Huizen vindt u Belisol Dronten.

Belisol in Dronten is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Dronten is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Dronten iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op De Ee 11 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 0321 38 28 58.

Referenties

Belisol Dronten vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Huizen. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Dronten nodigt u graag uit in de showroom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Dronten. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Dronten. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!