Houten deuren in Huizen

Kiest u voor een houten deur? Bij Belisol Dronten helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze houten deuren altijd geplaatst door specialisten.

In de buurt van Huizen vindt u Belisol Dronten

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de houten deuren van Belisol Dronten de juiste keuze zijn.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Dronten

In de omgeving van Huizen vindt u Belisol Dronten.

De specialisten van Belisol Dronten vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 11 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0321 38 28 58.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Dronten hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Huizen. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Huizen. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Meer informatie over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Belisol Dronten nodigt u graag uit in de showroom.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Dronten. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!