Kunststof kozijnen Huizen

Een kunststof kozijn van Belisol Dronten is een slimme keus. Wij vinden voor ieder probleem een oplossing. Wist u dat kunststof goed isoleert en daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft?

In de buurt van Huizen vindt u Belisol Dronten

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Dronten de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte afstand van Huizen.

Belisol Dronten heeft een omvangrijke showroom met een brede collectie kunststof kozijnen. Eigenaar Allard Veringa geeft u graag een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: De Ee 11, Dronten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 0321 38 28 58.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Dronten. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Dronten daarom van harte willen aanraden!"
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Huizen. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Dronten? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Dronten?

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!