Houten kozijnen Huizen

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Dronten voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Vlakbij Huizen vindt u Belisol Dronten

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Dronten geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Dronten

In de contreien van Huizen vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Eigenaar Allard Veringa van Belisol Dronten vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is De Ee 11 in Dronten. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 0321 38 28 58.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Dronten. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Huizen. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
Peter uit Huizen: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Dronten van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Dronten. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!