Kunststof kozijn kopen in Biddinghuizen

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Dronten is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

Nabij Biddinghuizen vindt u Belisol Dronten

Huizenbezitters kiezen al jarenlang massaal voor kunststof kozijnen. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Dronten te kiezen.

  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte korte rijafstand van Biddinghuizen.

Belisol Dronten heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Allard Veringa helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op De Ee 12 in Dronten. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0321 38 28 59.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

Karin uit Biddinghuizen: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
Christien uit Biddinghuizen: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer reviews over Belisol Dronten lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

Breng een bezoek aan Belisol Dronten.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Dronten. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!