Schuifpui Biddinghuizen

Denkt u aan een schuifpui? Belisol Dronten is expert in alle type schuifpuien en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

In de buurt van Biddinghuizen vindt u Belisol Dronten

Een schuifpui is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. De schuifpui is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben de schuifpuien van Belisol een lange levensduur.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Dronten.

  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt in de buurt van Biddinghuizen.

De locatie van Belisol Dronten heeft een ideale ligging. Hier vindt u een uitgebreid gamma van schuifpuien. De verkopers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt de showroom van Belisol Dronten de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op De Ee 12 in Dronten. Hier is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken met één van de experts van Belisol. Het nummer is 0321 38 28 59.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een schuifpui, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Dronten helpt u graag door middel van de juiste begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de schuifpuien van Belisol.

Dianca uit Biddinghuizen: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Dronten. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Dronten verwelkomt u graag in de showroom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Dronten. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!