Aluminium kozijnen Biddinghuizen

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Dronten is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Biddinghuizen vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Dronten te kiezen.

  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Dronten

Belisol Dronten ligt op korte afstand van Biddinghuizen.

De adviseurs van Belisol Dronten vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 12 in Dronten. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0321 38 28 59.

Ervaringen van klanten

Belisol in Dronten heeft jarenlange ervaring met het vakkundig plaatsen van aluminium kozijnen. Stuk voor stuk gezet door experts. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Biddinghuizen. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Dianca uit Biddinghuizen: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Dronten. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Dronten. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!