Houten kozijn kopen in Biddinghuizen

Denkt u erover een houten kozijn te plaatsen? Belisol Dronten is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn het beste bij uw woning past.

Vlakbij Biddinghuizen vindt u Belisol Dronten

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Dronten de ideale oplossing is:

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Dronten

In de omgeving van Biddinghuizen vindt u de locatie van Belisol Dronten.

In de showroom van Belisol Dronten vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Dronten bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 12 in Dronten. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Allard Veringa. Het telefoonnummer is 0321 38 28 59.

Referenties

Bij Belisol Dronten hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Dronten. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Biddinghuizen. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Dronten achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Dronten?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Allard Veringa van Belisol Dronten. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!