Kunststof kozijnen in Lelystad

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Dronten is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

Nabij Lelystad vindt u Belisol Dronten

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Dronten de juiste keus is.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte korte rijafstand van Lelystad.

Eigenaar Allard Veringa geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Dronten, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is De Ee 7 in Dronten. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 0321 38 28 54.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Christien uit Lelystad: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Dronten. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."

Meer ervaringen over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Kom langs bij Belisol Dronten

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Dronten. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!