Houten kozijnen Lelystad

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Dronten is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

Vlakbij Lelystad vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten kozijnen? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten kozijnen van Belisol Dronten u kunnen overhalen.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Dronten

In de contreien van Lelystad vindt u de locatie van Belisol Dronten.

In de showroom van Belisol Dronten vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Dronten bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 7 in Dronten. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Allard Veringa. Het telefoonnummer is 0321 38 28 54.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Lelystad op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Lelystad. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Dronten

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!