Houten deuren in Lelystad

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Dronten helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Vlakbij Lelystad vindt u Belisol Dronten

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Dronten.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Dronten

Belisol Dronten ligt op korte afstand van Lelystad.

De vestiging van Belisol in Dronten beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Lelystad. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op De Ee 7, Dronten. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 0321 38 28 54.

Ervaringen van klanten

Belisol in Dronten heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Lelystad. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Dronten. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Meer informatie over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

We zien u graag bij Belisol Dronten.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!