Kunststof kozijnen Emmeloord

De keuze voor een kozijn is geen makkelijke. Ieder type kozijn heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Dronten kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van kunststof kozijnen.

Vlakbij Emmeloord vindt u Belisol Dronten

Huizenbezitters kiezen al jarenlang massaal voor kunststof kozijnen. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Dronten de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte afstand van Emmeloord.

Belisol Dronten heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Dronten bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 8 in Dronten. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Allard Veringa. Het nummer is 0321 38 28 55.

Referenties

Belisol Dronten heeft reeds duizenden klanten voorzien van kunststof kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten naar hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Dronten. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Dronten. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!