Houten deuren in Emmeloord

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Dronten kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Nabij Emmeloord vindt u Belisol Dronten

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Dronten u kunnen overhalen.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten vindt u vlakbij Emmeloord.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Allard Veringa helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Dronten is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: De Ee 8 in Dronten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0321 38 28 55.

Referenties

Bij Belisol Dronten hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Emmeloord. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Emmeloord op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Dronten heet u van harte welkom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Dronten. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!