Houten kozijn kopen in Emmeloord

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Dronten. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van Emmeloord vindt u Belisol Dronten

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Dronten.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Dronten

In de contreien van Emmeloord vindt u de locatie van Belisol Dronten.

In de showroom van Belisol Dronten vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Dronten bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 8 in Dronten. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Allard Veringa. Het telefoonnummer is 0321 38 28 55.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Emmeloord. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Emmeloord. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Dronten.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!