Houten kozijnen in Amersfoort

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Dronten is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

Nabij Amersfoort vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Dronten verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten ligt op korte afstand van Amersfoort.

In de showroom van Belisol Dronten helpt eigenaar Allard Veringa u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is De Ee 13 in Dronten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 0321 38 28 60.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Dronten. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

Peter uit Amersfoort: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Dronten. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer ervaringen over Belisol Dronten vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten kozijnen: .

Kom langs bij Belisol Dronten

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!