Kunststof kozijn kopen in Amersfoort

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Dronten is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Amersfoort vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Dronten.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Dronten

Nabij Amersfoort vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Belisol Dronten heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Allard Veringa alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Dronten is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is De Ee 13 in Dronten. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 0321 38 28 60.

Referenties

Bij Belisol Dronten hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Amersfoort. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Christien uit Amersfoort: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer reviews over Belisol Dronten lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Dronten.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!