Houten kozijnen Harderwijk

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Dronten. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Harderwijk vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Dronten geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.

Belisol Dronten

De locatie van Belisol Dronten vindt u in de omgeving van Harderwijk.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: De Ee 10, Dronten. Belisol Dronten heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0321 38 28 57.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Dronten helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Harderwijk. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"
Peter uit Harderwijk: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Dronten.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!