Schuifpui Dronten

Denkt u erover een schuifpui aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Dronten geeft u graag advies bij uw keuze, omdat wij waarde hechten aan goede begeleiding.

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Belisol Dronten geeft u drie redenen waarom een schuifpui een ideale oplossing is. Lees hier over de voordelen.

  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.

Belisol Dronten

Deze showroom heeft een ruime keuze schuifpuien, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Allard Veringa u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Dronten is De Ee 15 in Dronten. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de Belisol experts. Het nummer is 0321 38 28 62.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Dronten hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Dronten. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
Dianca uit Dronten: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u meer weten over Belisol Dronten? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde schuifpuien.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Dronten.

Graag maken we ook u onze volgende tevreden klant. Onze producten worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Een afspraak met een expert van Belisol Dronten maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!