Houten kozijnen Dronten

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Dronten. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Dronten geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Belisol Dronten

Eigenaar Allard Veringa van Belisol in Dronten helpt u graag met de juiste begeleiding. De showroom van Belisol Dronten is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is De Ee 15 in Dronten. Deze locatie biedt volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 0321 38 28 62.

Ervaringen van klanten

Belisol Dronten vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Dronten op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Dronten. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer ervaringen lezen over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom langs in de showroom van Belisol Dronten.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!