Aluminium kozijn kopen in Dronten

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Dronten treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Dronten verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Dronten

Bij Belisol Dronten helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is De Ee 15 in Dronten. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 0321 38 28 62.

Referenties

Belisol Dronten vroeg klanten hun ervaring te delen over onze aluminium kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Dronten. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Dronten. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Dronten?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Dronten. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.