Kunststof kozijnen in Almere

Een kunststof kozijn van Belisol Dronten is een slimme keus. Wij vinden voor ieder probleem een oplossing. Wist u dat kunststof goed isoleert en daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft?

Vlakbij Almere vindt u Belisol Dronten

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Belisol Dronten geeft u drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen. Lees hier over de voordelen van dit materiaal.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Dronten

In de contreien van Almere vindt u de locatie van Belisol Dronten.

Belisol Dronten heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Allard Veringa begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Dronten bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op De Ee 6 in Dronten. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0321 38 28 53. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Almere. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Almere. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Dronten? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Breng een bezoek aan Belisol Dronten.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Dronten. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!