Houten kozijnen in Almere

Houten kozijnen geven sfeer en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De vakmensen van Belisol Dronten hebben uitgebreide kennis van houten kozijnen. De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Almere vindt u Belisol Dronten

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Dronten.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Dronten

In de contreien van Almere vindt u de locatie van Belisol Dronten.

In de showroom van Belisol Dronten vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Allard Veringa streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Dronten bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Ee 6 in Dronten. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Allard Veringa. Het telefoonnummer is 0321 38 28 53.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Dronten. Een aantal recente ervaringen:

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Almere. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Almere. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer reviews lezen over Belisol Dronten? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Dronten.

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Dronten. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!