Aluminium kozijn kopen in Almere

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Dronten is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

In de buurt van Almere vindt u Belisol Dronten

Aluminium kozijnen komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Dronten vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van aluminium..

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Dronten

Belisol Dronten ligt op korte afstand van Almere.

De showroom van Belisol Dronten heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Dronten is De Ee 6 in Dronten. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0321 38 28 53.

Referenties

Belisol Dronten heeft reeds duizenden klanten voorzien van aluminium kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Dronten. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Almere. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Dronten? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Komt u ook naar Belisol Dronten?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Dronten. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!